четвъртък, юни 27

Боряна е бъдещето

На този етап от гимнастическия сезон, Боряна Калейн направи най-силните състезания за българския отбор и завоюва медали като изпревари много по-опитни и утвърдени състезателки.  Дори на последното състезания от серията Гран При, където 2 пъти пуснаха грешната музика за съчетанието с обръч на Боряна, тя запази самообладание и за пореден път демонстрира, че заслужава място в световния елит.

Боряна трябва да продължи да събира опит (и медали!). През този сезон тя излезе с най-интересните и смели съчетания, изпълнени на висока скорост и с голяма амплитуда.

За да я възприемат още по-ясно съдийките като лидера в българския отбор, защото тя вече е лидер, трябва да има възможно най-много участия в най-силните турнири. С други думи: Федерацията трябва да даде път на бъдещето.


2 коментара:

  1. За съжаление Боряна ще трябва да чака докато и дойде редът.А когато я покажат ще бъде вече късно.Раева няма да жертва Катрин.Тя е от нейния клуб.За Невяна да не говорим.Момичето имаше шанса да стане голяма звезда.Попречиха и същите тези дето сега и внушават,че е много добра.Иска ми се Боряна да не повтори съдбата на Невяна.Според мен бъдещето е пред Стиляна,малката Катрин и Ева.Децата играят сложна и иктересна гимнастика.Дай Боже да са здрави,да нямат контузии и да се трудят,за да побеждават.Желая им го от цялото си сърце.

    ОтговорИзтриване
  2. Боряна системно игра по-силно от Невяна през целия сезон. Няма причина да чака.

    ОтговорИзтриване