събота, май 23

Победа на родна земя за Катрин Тасева

Докато Невяна Владинова влезе в два финала на световната купа в Ташкент, една от най-обещаващите националки, Катрин Тасева от "Левски" спечели 20-тия по реда си международен турнир в памет на спортната журналистка Маргарита Рангелова.

Със силните си представяния извън България през този сезон, Катрин вече направи своята заявка, че може да играе на същото ниво като най-добрата ни гимнастичка Невяна Владинова и утвърдената Мария Матева. Победата на турнира "Маргарита Рангелова"  нарежда младата ни надежда до много "златни" имена на страхотни състезателки, които са печелили този турнир, като Лили Игнатова и Мария Петрова. Надявам се в бъдеще Катрин да докаже, че може да прослави България.

Моите надежди стават все по-силни като знам, че една легендарна треньорка написа цяло стихотворение за Катрин, в което изразява своите очаквания за блестящото й бъдеще. ;-)

За снимките на Катрин, които публикувам тук, благодаря безкрайно на Димо Димов, за неговия талант, доброта, внимание и способност да вижда и улавя красивото!