понеделник, март 21

Точно сега е моментът да окуражаваме Невяна Владинова

Невяна Владинова завоюва 3 6-ти места и едно 7-мо място на световната купа в Лисабон. Въпреки някои грешки, стана ясно, че и съдии, и публика, а най-вероятно и конкурентките й, съвсем реално оценяват колко силна и оригинална е нейната програма този сезон. Искам да публикувам лентата, въпреки че очаквам съвсем скоро по-чисто изпълнение:



Както виждате, това е едно наситено с риск съчетание, в което трудност след трудност се редуват в една наистина много вълнуваща хореография. Потенциалът на това съчетание е много голям, то просто не оставя възможност дори на публиката да си поеме дъх. При чисто изиграване, Невяна наистина има причини да се цели в още по-добри класирания.

Невяна трябва все така са усмивка да очаква своите оценки, защото те ще стават по-високи с всяко следващо изпълнение.

Мисля, че Невяна и треньорките й излязоха пред света тази година с много смели решения, с голяма мотивация и любов към гимнастиката, с красиви и стилни трика и, като цяло, с недвусмислена заявка за престижни класирания. Невяна играе много по-трудни и интересни елементи от повечето гимнастички в елита. Ако сте фенове на българския стил в гимнастиката, изпратете вашите фенски поздравления на Фейсбук или Инстаграм на Невяна и треньорките й, или ги поздравете по форумите за гимнастика. Нека покажем, че ние също вярваме в постигането на високите цели, които си е поставила.

Поздравявам Бранимира Маркова и Ефросина Ангелова за отлично свършената работа и нека все така да  гледат възпитаничката си с трепетно очакване!