събота, юли 22

Неви близо до медалите, Боряна на крачка от финалите

От това,което успях да видя от Световните Игри, не ми стана ясно защо Невяна не получи медали на лента и топка. Като цяло състезанието беше напрегнато и зле организирано. Българските фенове могат да се порадват на влизането на Неви във всички финали, но за нас вече не е достатъчно, че остана четвърта на лента и пета на топка,  искаме следващия път ще бъде по-напред. Защото го заслужава. 

Ако си спомняте, когато Мария Матева и Силвия Митева се състезаваха, за всяко място в първите 10, по форумите за фенове се отваряха едва ли не бутилки шампанско.

Сега обаче имаме състезател с шампионски амбиции и не е криво, когато тя не е в тройката. Какво да нправим освен да й стискаме палци? 

Освен да я гледаме, когато случайно покажат гимнастика по телевизията? 


Освен да уважаваме труда й, да ръкопляскаме... да не осъждаме малките грешчици като големи пропуснати шансове, каквито те не са. 

Друго няма.

Боряна Калейн остана сред резервите, междувременно, и то и на четирите уреда. Имаше грешки, но имаше много вълнение, фантастични пируети, нахъсана игра. Боряна е готова за елита.  Можем да завършим този състезателен сезон с три гимнастички в световния елит: Боряна, Неви  и Катрин. Браво на отбора!