неделя, юли 10

Казан вече е златен град за Любомира Казанова

Българският ансамбъл игра на руска земя при най-тежкия жребий: излязоха първи. Играха при най-тежките условия: с неопитна резерва. Играха при силен климатик в залата, който затруднява как контролираш лентите. Играха пред руска публика, която вика само за своите.

Играха, докато псевдо фенове продължават да пишат как на "Илиана ще й тежи станалото с Цвети" и "Нешка Робева е инквизитор". Нешка Робева дори не работи с този отбор, но нападки трябва да има. Илиана през годините хвърли сърцето си да подкрепя Цвети, но нападки трябва да има! 


Българският ансабъл спечели златото на ленти.  Напук на всичко.

Резервата, дебютантката, Любомира Казанова сега вече е златна медалистка. Дано това затвори поне за малко злобните усти на хората, които никога няма да постигнат и една стотна от нейните успехи и които имаха наглостта да твърдят, че тя има някаква вина за случилото се с нейната съотборничка Цвети.  Браво, Любомира, само напред!



Сега е моментът да се запитаме от какво има нужда отбора, за да се качи на стълбичката и в Рио. Ще ви кажа обаче от какво НЯМА нужда: предразсъдъци, изказвания на всезнайковци, конспирации, сензации, анти-професионализъм, фалш.

Забелязвате ли симоволите на триката на отбора? Това са розетките от Плиска и им стоят по-елегантно от всякога. А българските вестници писаха, че това е "окултен символ". И няма нито един извинил се за цялото безхарберие и за неуважението към този отбор.

Тази седмица българският отбор заслужи едно първо, едно четвърто и едно пето място.

Представете си какво щеше да стане, ако и не им пречеха?