събота, февруари 20

А пък мен ме е страх да гледам новите бухалки на Невяна Владинова

На първото си голямо състезание са сезона Невяна Владинова показа четири нови и различни, сложни и оригинални композиции. И докато миналата година плаках, когато тя играше обръч, сега вече стигам до положението, когато направо ме е страх да гледам, защото в композициите има толкова много риск. По време на бухалките днес си затворих очите за малко!



След това ги изгледах на запис и си казах: никой в света не показва такова ниво на работа с уреда и това е, което искаме от българската школа. Нашите гимнастички заслужават да се отличават от всички останали. Феновете също заслужаваме вълнението, което ни носят!

Понякога ми се случва да видя как гимнастичка изхвърля уреда и, още докато той е във въздуха, започва да ми става ясно, че има вероятност да го изпусне или да не го хване чисто. Така става, ако гледаш гимнастика години наред с голямо внимание. Разбира се, има гимнастички, които така или иначе не изхвърлят уреда високо и може да ги гледаме с пълно спокойствие. Само че аз много пъти съм писала за това какво иска един фен и то е, че фенът иска да се вълнува и да стои винаги на ръба на стола си.

Очаква ни цяла година на ръба, приятели. Така е, когато имаш състезател, който постоянно надскача себе си.