неделя, май 12

Невяна Владинова е на път да пробие в световния елит

Силно представяне на Невяна Владинова: тя зае 12-то място на турнира в Корбей-Есон. Състезанието в многобоя завърши вчера, а днес са финалите. Невяна е резервата за финала на обръч с 9-та оценка.

Ето го съчетанието на обръч на Невяна от многобоя, със съвсем малка грешка, но много изразително:
Оценката за това съчетание е 16,750. Тази година Невяна вече получи оценка над 17 и множество оценки над 16.500. Надявам се до края на сезона да остане само с оценки над 17, защото го заслужава. А най-важното е, разбира се, да е здраве и уверена в себе си, за да продължи да радва феновете! :-)

За Невяна имах удоволствието да пиша още преди да влезе в националния отбор. Ето някои от предишните ми публикации за нея:

http://ludafenka.blogspot.com/2011/04/blog-post.html


http://ludafenka-en.blogspot.com/2012/11/neviana-vladinova-bulgarias-not-so-new.html


http://ludafenka-en.blogspot.com/2013/04/tango-bulgarian-way.html


http://ludafenka-en.blogspot.com/2011/11/strong-ball-routine-from-neviana.html

Честито и на треньорката на Невяна, световната шампионка в отборното състезание от Аликанте'93, Бранимира Маркова. Бранимира е една от любимите ми гимнастички от миналото и една от най-красивите състезателки, истинска "Мис Гимнастика"! Затова искам да поздравя феновете с нейното изпълнение финала на лента на световното първенство в Аликанте. Нека скоро видим и Невяна на финали на големи състезания!